Servicii de copiere chei Piteşti

Multiplicăm orice fel de cheie pentru casa ta!

Copiere rapidă cu materiale si echipamente de calitate înaltă în magazinele KPoint din Auchan Bradu și Mall VIVO! Piteşti

Copiere Chei Plane

Copiere si multiplicare chei casa Pitesti KPoint

La centrele profesionale de copiat chei KPoint din Pitești puteți multiplica o gamă largă de chei plane pentru cilindri de casă și pentru autoturismul dumneavoastră.

Procedura constă în identificarea la magazin a tipului (profilului) cheii respective și apoi duplicarea cu precizie a acesteia, astfel încât tăierea să fie de calitate și să se elimine riscul de a nu fi compatibilă cu cilindrul respectiv.

Copiem chei plane, amprenta, cruciforme, chei pentru cutiile poștale.

Copiere Chei Amprenta

Cheia amprenta, corect spus reversibila, are acelasi profil sau frezare pe ambele fete astfel ca se va putea introduce in butucul yalei foarte usor.

Butucii cu key reversibile sunt in majoritate construiti astfel incat cheia se fie introdusa orizontal.
Cheile reversibile prezinta marele avantaj al combinatiilor posibile de frezare/gaurire, ajungindu-se la milioane de combinatii posibile, astfel incit este eliminat riscul ca o cheie sa deschida mai multi cilindri din intamplare. De ce spun din intamplare? Fiindca cilindri se pot produce cu cheie unica sau in sistem master key. 

Copiere Chei Fluture

Aceste chei, foarte frecvente în clădirile rezidențiale, sunt frecvent utilizate în încuietorile la usile caselor și uși armate, dar și seifuri si piese de mobilier. De fapt, sistemele de inchidere care folosesc chei fluture asigură un nivel ridicat de securitate.

Calitate SILCA

Fiecare cheie pe care o copiem este însoțită de un Certificat de garanție, pentru a vă aduce un plus de siguranță și încredere în calitatea produslului și a manoperei de tăiere.De asemeni, cheile SILCA prezintă avantajul de a fi realizate din materiale non-toxice, fără Plumb, astfel încât nu există un risc pentru sănătate în utilizarea acestora.
Silca Logo